OPRECHTE GELUKSMOMENTJES

SAMEN MET ELKAAR

Mooie foto's van je gezin of de hele familie

Hebben jullie weinig foto's van jullie zelf met het hele gezin, of enkel wat snel genomen foto's van de kindjes met je telefoon? Tijdens een fotoshoot nemen we de tijd om jullie op beeld te leggen zoals jullie echt zijn. Laat de kindjes maar lopen, ik volg hen wel. Zin om zot of speels te doen, helemaal perfect! Ik geloof dat als iederen zichzelf kan zijn, zich kan amuseren, er geen poses nodig zijn en iedereen fotogeniek is op zijn eigen manier. Geen geforceerde poses dus, maar wel des te meer losse, vrolijke en spontane foto's waarop mensen zich amuseren. Aan da hand van een paar simpele aanwijzingen, zorgen we sowieso voor een heleboel prachtige foto's.

The moments of today are the memories of tomorrow

highlights

1 54

Gezin Van Eyndhoven

Wat anderen zeggen

Familie Van Tulder

Al 7 jaar lang maakt Dennis foto’s van ons en ons gezin wanneer er een belangrijke gebeurtenis in ons leven plaats vind. Ik vind het zeer leuk om zo relaxed voor de camera te staan zonder je ongemakkelijk te voelen. We lachen van de eerste tot de laatste foto. Ik kan hem voor alles aanbevelen!! Wij kijken al vast uit naar de volgende keer!

Dennis stelde ons meteen op ons gemak.

Hij was zeer spontaan, open en toegankelijk. Samen besproken we op voorhand wat voor foto's we graag wouden. Ook zag Dennis tijdens de fotoshoot toe dat alle koppels/groepjes op de foto stonden zoals we besproken hadden. De foto's zijn een voor een pareltjes.

Heel naturel en pure fotografie.

Zeker een aanrader !

zin om samen mooie momenten te maken?