PRACHTIGE HERINNERINGEN VAN EEN BELANGRIJK MOMENT

Communie & lentefeest

Proficiat, jullie zoon of dochter viert zijn communie of lentefeest! Het is voor jullie kind dan ook een heel speciale dag waar het waarschijnlijk al een hele tijd naar uitkijkt. Bij zo'n mijlpaal hoort de ceremonie, het feest, en natuurlijk mooie foto's.

We kiezen samen een leuke locatie uit, maar we letten er vooral op dat ook jullie zoon of dochter dit leuk gaat vinden. Iets stoer, dromerig, alles kan. Als ze zich kunnen uitleven of eventueel zelf mee mogen kiezen, gaan ze er nog meer van genieten. En dat ga je zien op de foto's!

een mijlpaal voor jullie kind verdient prachtige foto's

highlights

1 53

Ook foto's op jullie feest?

Dat kan! Het is de ideale gelegenheid om al jullie voorbereidend werk mooi vast te leggen, de taart, de versiering, familiefoto's met meter en peter, met grootouders, en zo veel meer.

Contacteer me om de mogelijkheden te bekijken.

Wat anderen zeggen

Dennis heeft een fotoshoot gemaakt van ons Charlotte voor haar plechtige communie. De voorgestelde locatie op de Lommelse sahara was een zeer mooie keuze. Dennis is heel vlot en spontaan in de omgang. Dat leverde met Charlotte heel natuurlijke, levendige foto's op. Hij nam ook ruim de tijd om voldoende foto's te maken op verschillende plaatsen in de Lommelse sahara. Verder perfect in het naleven van gemaakte afspraken. Kortom, wij zijn super tevreden!

Dennis is een vlotte fotograaf die groot en klein tevreden kan stellen tijdens de fotoshoot. Hij neemt ruim de tijd en vraagt regelmatig of dit was wat je in gedachten had. Hij geeft de nodige uitleg en is geduldig.

Dennis kwam foto's maken voor de eerste communie van onze tweeling. Er werden ook foto's genomen met de jongere zus erbij. Vooraf werden bepaalde zaken besproken zodat de fotoshoot vlot verliep. Er werden zelfs foto's genomen op de feest zelf ook. Dat leverde heel wat leuke commentaren en kiekjes op van familie en vrienden. Iedereen werd op z'n gemak gesteld. Wij zouden Dennis zeker aanraden! Voor de communiefoto's van ons jongere dochtertje hebben wij onze fotograaf al gekozen!

Plechtige communie Charlotte

Eerste communie Mathieu

Communie Ona & Cas

Fotograaf voor de fotoshoot & het communiefeest

let's have some fun!